Denmark 24 März 2022

Bedste prissammenligning, VoIP-opsætning til telefon og pc, Gratis SIP & PBX

Leder du efter en VoIP telefoni løsning og samtidig vil spare penge på telefonregninger? Hvad med at udskifte din nuværende telefoni med VoIP både til telefon og computer og undgå ustabilt netværksforbindelser.” Vil du have en VoIP opsætningen uden svigtende SIP og PBX Server, helt gratis?

Læs gerne denne guide for at få et indblik i de bedste VoIP tjenester i 2021. Få et VoIP system der garanterer et opkald af kvalitet til lave priser

Voice over IP (VoIP) også kaldet internet telefoni er en innovativ teknologi der muliggør telefoni på en billig måde. VoIP har egenskaben til at den kan på en pakkekoblet datanetværk overføre tale ved hjælp af Internet Protokollen. VoIP er i stor fremdrift og i dag tilbyder en række udbydere denne form for smart telefoni, fra store selskaber som Stofa, YouSee og til de mindre Fonet, Dansk Net og Viptel. Alle disse VoIP udbydere kan tilbyde VoIP-applikationen dog med forskellige abonnementer og tilpasninger. Denne artikel vil hjælpe dig med at forstå denne form for smart telefoni og udbydere.

IP-telefoni anvender teknologien der er I VoIP til at ringe over et WAN / LAN datanet, i modsætning til at bruge et separat net til telefoni. Traditionel telefoni-net enheder erstattes med IP baserede enheder. PBX som står for Private Branch Exhange betyder at der er en fortrolig forgrening af telefonnetværket.

For at benytte dig af VoIP løsninger i dit hjem eller virksomhed skal du have en række udstyr.

Hvis du vil bruge din computer, kræver det et telefonprogram, lydkort, mikrofon og højtalere. Derudover kan du bruge et head set der alligevel har mikrofon og høretelefoner

I modsætning til en traditionel telefon bruger man i stedet for en IP-telefon med Ethernet forbindelse. Denne løsning muliggør at du ikke er afhængig af en bestemt computer og derimod fungerer telefonen over dit Wi-Fi. En adapter, du kan få dem på udbydernes hjemmeside, men vær sikker på at de tilbyder VoIP-telefoni.

VoIP bruger naturligvis internettet og derfor kræver det en bredbåndsforbindelse med mindst 128 kbit/sek.

Mifon tilbyder både bordtelefoni, pc og software og udbyderen gør det muligt at skræddersy det du har behov for. Mifon hjælper dig med selve opsætningen fra skifte din gamle telefon med et IP-telefon. Du kan dog stadig beholde din gamle telefon, da løsningen også kan foregå ved at du tilslutter den til en IP-boks. Samme princip gælder dit telefonnummer hvilket du også får lov til at beholde. Det eneste det kræver er at du har en bredbåndsforbindelse så IP-boksen får internetadgang.

Gratis oprettelse 149,- kr. om måneden Gratis telefoni

Maxtel tilbyder en række pakker der inkluderer telefonen og software, lige nu kører kampagnepriser til nye kunder. Hvis du har brug for flere telefoner og pc’er kan man sagtens bede om rabat og i Maxtel går de op i hvem du er og hvad din virksomheds telefoni har behov for. Her kan du få professionel support der kan hjælpe med evaluere dine behov og kriterier.

Samlet sum af regning (omkostninger ved oprettelse: 1.299,00,- kr. Disse to udbydere har hver især deres egne tilbud og har konkurrencedygtige priser. Både Mifon og Maxtel tilbyder opsætning af telefoner og pc og samtidig sælger de elektronik der passer til VoIP løsningen. Udbydernes kundeservice er lige til døren og der er nem adgang til support der kan hjælpe dig på rette vej. Maxtel skelner sig dog ved at deres system er opbygget til at deres udviklere nemt kan implementere funktioner i virksomheders CRM-sytem m.m. Priserne derimod varierer, med telefoni fra Maxtel ligger prissen for opkald i minuttet 15 øre pr/min og 25 øre pr/min hos Mifon. Dog har udbydere forskellige abonnementer og der tilbyder gratis opkald men tværtimod er prisen den afgørende faktor.

Telavox tilbyder IP-telefoni, herunder gratis PBX og SIP og alt det du skal bruge til telefoni på én platform. Her får man kan man få løsninger og mobilabonnementer direkte fra Telavox. Telavox tilbyder integrationer med din nuværende digitale platforme og derfor behøver du ikke at udskifte dit system fuldkommen. SIP løsningen hjælper dig med fleksibilitet og reducerer dine omkostninger, samtidig garanterer metoden at du nemt kan tilslutte SIP-enheden uden komplikationer.
Telavox tilbyder en demo og derfra kan man skræddersy løsningen for din behov

FreePBX giver dig IP-telefoni til erhverv tilpasset efter behov og kriterier, hvilket gør det nemmere at føre kommunikation. Du skal tilmelde din virksomhed som Hosted-Telefoni er du kan bestille en SIP-Trunk med diverse linjer og numre, derfra kan du bruge din egen FreePBX som telefoncentralen. Hvis du vælger at gennemføre installationen selv, så koster det 0,-. For 500,- kr. får du hjælp fra eksperter som sætter din konto op med standard PBX. FreePBX har en række af løsninger og priser alt afhængig af hvad du søger og efter dine behov, deres drift og support har heller ingen gebyrer og er en del af abonnementet. Du kan derfor altid justere hvis du vil tilføje eller har spørgsmål til opsætningen. Disse to udbydere tilbyder begge gratis SIP og PBX og udbyderene har samlet en pakke der kan få dig godt i gang.

Norlys tilbyder et telefoni-abonnement, der passer til din virksomhedsbehov. Udbyderen giver dig billig telefoni og man ringer simpelthen via. Internetforbindelsen. Derudover er du ikke afhængig af din Wi-Fi-dækning i stedet er vigtigt at du har stabilt internet. Norlys tilbyder for eksempel gratis opkald til almindelige danske numre derimod også opkald fra udlandet. Norlys tilbyder billige takster også hvis du foretager opkald til udlandet og sidst garanterer udbyderen en hurtigere opkaldsforbindelse.

Tellio udbyder landets billigste udlandspriser, udbyderen giver endda muligheden for at bruge ens egen mobil såvel som Tellio trådløs telefon. Udbyderen har deres egen app som du kan downloade på din egen smartphone. Derefter kan du ringe fra dit Tellio-abonnement uden ekstra omkostninger. Med et Tellio abonnement ringer du gratis og selve oprettelsen med fragt er uden betaling. Får du et tip fra din ven, så får du hele 600,- kr. i rabat på din telefonregning.

Alle udbydere tilbyder principielt det samme, nemlig telefoni over nettet. Du kan spare mange penge ved at udskifte den dyre fastnetforbindelse ud med VoIP telefoni. Som udgangspunkt så vil man helst have den billigst og nemmeste løsning, afhængig om forbruget er privat eller erhverv så har Norlys det bedste tilbud. Før du tager beslutningen, vil du blive kontaktet af deres support som slavisk gennemgår fremgangsmåden. Her vælger du enten om du vil mødes fysisk eller telefonisk, Norlys tilpasser opsætningen med din nuværende telefoni og internetløsning. Sammen vil i gennemgå leveringen, derefter klargøre Norlys din telefon-løsning. Abonnement prisen er fornuftig og du får meget for pengene, f. eks fri tale til egne mobilnumre i Danmark og evt. en IP-telefon. Sidst men ikke mindst kan du altid få lavet tilpasninger såfremt at der er ændringer i dine behov.