Denmark 06 Juni 2022

Sammenlign De Bedste Lån i Danmark

Leder du efter det bedste personlige lån? Ønsker du at finde ud af, hvilke udbydere der har de bedste lånetilbud til netop dit budget? Har du brug for tips til hvordan du finder det bedste lån? Tjek vores guide med nogle af de førende låneudbydere på det danske marked og se hvilket personlige lån der passer til dine behov!

Sådan finder du de bedste lån på nettet

Med de mange muligheder for at optage både et hurtigt og billigt lån i dag, er det ikke underligt, hvis den gennemsnitlige dansker føler sig overvældet over det enorme udvalg.

Til trods for at du med sandsynlighed vil kunne blive bevilliget et af de første og bedste lån som du støder på ved en hurtig søgning på nettet, er det dog vigtigt at forstå, at et lån altså ikke bare er et lån og at de i den grad kan betale sig at undersøge markedet grundigt igennem.

På egen hånd kan dette hurtigt vise sig at blive en lang og trættende proces. Der kommer konstant nye låneudbydere på markedet, hvilket gør det næsten umuligt at sammenligne samtlige tilbud med hinanden. Derfor kan du med fordel gøre brug af en af de adskillige gratis låneberegnere, som indhenter tilbud på dine vegne - og mange af disse er endda så smarte, at de er i stand til at beregne sandsynligheden for, at du bliver godkendt det enkelte lån.

Find lån der passer til netop dit behov

Ovenfor nævnte vi, at et lån altså ikke bare er et lån. Og dette bevises ved at foretage en hurtig søgning på nettet. Her finder du et væld af forskellige lånetyper, med alt fra hurtige små sms-lån til store forbrugs og realkreditlån.

Derfor er det også en selvfølge, at du optager et lån der passer til din behov - og i din størrelse. Hvis du eksempelvis har brug for at optage et større fleksibelt lån, nytter det ikke noget, at du bruger tid på at indsende ansøgninger til de låneudbydere, der kun tilbyder små lån.

En anden afgørende faktor som du skal tage stilling til, er løbetiden på lånet - altså hvor lang en afdragsperiode du ønsker. Hvis det passer ind i din økonomi, kan det oftest være billigere at foretage høje afdrag, og på denne måde indfri lånet hurtigere. Men har du brug for lidt større råderum i hverdagen, kan det være en mulighed at vælge en udbyder, der tilbyder lidt lavere afdrag i en længere periode men til højere renter.

Låneprocessen for et personligt lån

Uanset hvilken låntype du vælger i dag, kan du heldigvis være sikker på, at selve processen er mere eller mindre identisk på tværs af udbydere.

Fælles for alle udbydere er nemlig, at de skal foretage en kreditvurdering af dig. Når du har udfyldt den enkelte udbyders låneansøgning, skal du give tilladelse til, at udbyderen kan indhente oplysninger omkring din finansielle situation fra SKAT. Her skal du bruge dit NemID eller MitID.

Det smarte ved denne proces er, at udbyderen næsten altid er i stand til at give dig svar på din ansøgning øjeblikkeligt da alle nødvendige oplysninger indhentes elektronisk. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om lange svartider på din ansøgning hvis du har brug for pengene på din konto nu og her.

Krav for at optage et personligt lån i Danmark

Du vil opleve, at de forskellige udbydere kan stille forskellige krav til deres låntagere. Her har selve lånebeløbet også en afgørende rolle. Det er klart, at jo større et lån du ønsker at optage, jo bedre økonomisk stillet bør du være.

Fælles for alle udbydere af lån i Danmark, både online og hos de fysiske banker, er dog:

  • Du skal som minimum være fyldt 18 år
  • Du skal have fast folkeregisteradresse i Danmark
  • Du skal have danske kontaktoplysninger
  • Du skal kunne underskrive din ansøgning med NemID eller MitID
  • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret

Som sagt kan du forvente, at der stilles individuelle krav hos den enkelte udbyder. Derfor er det under alle omstændigheder en god idé at gennemlæse disse på forhånd inden at du indsender din låneansøgning.

Førende låneudbydere af forbrugslån på nettet

Nu hvor du kender til både låneprocessen og nogle af de forskellige typer lån du kan støde på, kan du med fordel lade dig inspirere af fem nedenstående udbydere, der opererer som nogle af lånemarkedets førende.

Santander Bank

Santander er en af de absolut førende banker på verdensplan og i dag tilbyder de også privatlån til danske låntagere.

Hos Santander kan du enten vælge mellem et Privatlån på under 50.000 kr. eller deres Privatlån Plus på mellem 50.000-350.000 kr. Ansøgningsprocessen er nem og ligetil, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Gennem Santander får du en variabel rente alt afhængig af din kreditvurdering. Du kan til enhver tid indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger.

Coop Bank

Coop fungerer som en ganske almindelig bank - uden fysiske filialer. Som medlem af Coop kan du drage glæde af et væld af fordele, men når det så er sagt, kan du sagtens ansøge om et lån uden at være medlem.

Hos Coop får du mulighed for at optage flere forskellige låneprodukter. Et af deres mest populære lån er Coop20+, hvor du får mulighed for at låne op til 75.000 kr. Lånet er endda kåret som Bedst i Test 2020 af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Med lånet får du en fast rente på 8,75% og du kan afdrage i en periode på op til 72 måneder. Dog kan du altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger.

For at kunne optage lånet, skal du kunne redegøre for din økonomi og indtægt og du må ikke have tidligere gæld hos banken.

Ikano Bank

Hos Ikano Bank kan du optage et fleksibelt forbrugslån til lige det, du står og mangler uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Her kan du låne hele 300.000 og løbetiden kan strække sig til hele 144 måneder.

Ikano Bank stiller ikke store krav til deres låntagere. Så længe at du er lønmodtager eller pensionist med en årlig indtægt på over 225.000 kr., er du allerede godt på vej mod et lån.

Derudover kan du hos Ikano Bank også låne penge som ung, da minimumsalderen blot er 18 år.

SPARXPRESS

SPARXPRESS tilbyder hurtigt og fleksible forbrugslån til netop det, du står og mangler. Som privat låntager kan du låne mellem 10.000-150.000 kr. uden sikkerhed.

Lånets løbetid strækker sig fra minimum 24 måneder til 96 måneder, og alt afhængig af din individuelle kreditvurdering bliver du tilbudt en rente der ligger på et sted mellem 7,44 - 12,55%.

Det smarte ved SPARXPRESS er, at du får tildelt dit eget personlige login til udbyderens platform, hvorfra du kan administrere dit bevilligede lån. Her kan du både se den samlede hovedstol, foretage betalinger og ansøge om at få forhøjet din kredit.

L’EASY

Du kender sandsynlighed allerede til L’EASY - hvor det er muligt at låne hårde hvidevarer og anden elektronik - men i dag fungerer L’EASY også som udbyder af lån og med stor succes.

Et af de førende låneprodukter hos L’EASY er deres såkaldte L’EASY Minilån. Her kan du låne op til 50.000 kr. med en løbetid på 24-120 måneder. Alt afhængig af din personlige kreditvurdering ligger renten på minilånet på et sted mellem 9,90% - 19,56%.

Det er både hurtigt og nemt at indsende din ansøgning via udbyderens hjemmeside, og du får svar mere eller mindre med det samme - også i weekender og helligdage. Hvis din ansøgning godkendes, udbetaler L’EASY lånet inden for 1-2 hverdage hvilket gør dem til en af de hurtigste løsninger på markedet.