Netherlands 01 März 2024

Meest populaire cruise bestemmingen

Degenen die in een hele korte periode veel verschillende locaties en culturen wil proeven, zouden een keer naar cruises moeten kijken. Deze vakantie opties brengen reizigers zeer efficiënt van het ene punt naar het andere en zorgen tegelijkertijd voor geweldige maaltijden en accommodatie tegen een betaalbare prijs. Cruises zijn beschikbaar in veel van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

Mediterrane cruises

Degenen die graag een paar Oude Wereldsteden willen bekijken en tegelijkertijd wat zon willen vangen, kunnen naar de zeer populaire Mediterrane cruises kijken. Schepen die Mediterrane cruises aanbieden, bezoeken historische steden zoals Istanbul, Barcelona en Athene. Norwegian en Viking zijn de meest toonaangevende cruise aanbieders, maar bezoeken aan het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn ook opties langs de Mediterrane kust.

Hawaii cruises

Eén van de top reisaspiraties die vaak bijna bovenaan de bucket list van veel Amerikanen staat, is Hawaii. Hoewel de meeste mensen naar Honolulu of een ander groot Hawaiiaans vliegveld te vliegen en daarna een paar dagen op hetzelfde strand te liggen, is het mogelijk om meer te zien van de 50e staat door naar de Hawaii cruises te kijken. De populaire havens voor cruises in Hawaii zijn Honolulu, Kona en Lahaina. Bezoekers van de eilanden kunnen schepen van Carnival en Norwegian bestijgen en cruises kunnen tot aan twee weken duren.

Mexico cruises

Degenen die makkelijk bij de Oostkust- en Westkust havens kunnen komen, kunnen makkelijk op een schip springen en naar de zuiderburen van de Verenigde Staten afreizen. Ongeveer elke grote cruise aanbieder die vertrekt vanuit het vaste land van de VS, gaat uiteindelijk wel richting Mexico. Dit zijn onder andere Carnival, Royal Caribbean en Norwegian. Mexico cruises richting de Pacifische kust gaan richting havens als Manzanillo en Puerto Vallarta, terwijl degenen aan de Oostkust vaak naar de haven van Cozumel gaan als onderdeel van West Caribische en Mexicaanse cruises.

Noord-Europese cruises

Degenen die eens iets anders willen proberen, kunnen kijken naar een van de vele Noord-Europese cruises die beschikbaar zijn. Deze cruises van populaire aanbieders als MSC en Viking Ocean Cruises bezoeken havens als Kopenhagen in Denemarken en St. Petersburg in Rusland. Andere havens zijn IJsland, de Baltische Staten, Hamburg in Duitsland, en Noorwegen, en zullen de kans bieden om het Noorderlicht te zien. Cruises beginnen vanaf twee nachten en gaan tot twee weken of langer, wat afhangt van het aangeboden reisschema.

Caribische cruises

Eén van de meer populaire bestemmingen voor Amerikanen die erop uit willen is het Caribisch gebied. Veel organisaties als Norwegian, Celebrity en Royal Caribbean bieden Caribische cruises aan die een groot aantal landen in de regio bezoeken. Amerikanen zullen vaak vertrekken vanuit Miami, Galveston en San Juan, Puerto Rico, om tropische eilanden zoals Aruba, de Bahama’s en St. Maarten te bezoeken. Naast het stoppen bij de eilanden, zijn er ook havens aan de Mexicaanse en Midden-Amerikaanse kust die een fijne culturele ervaring bieden.

Een cruise kan een zeer ontspannende ervaring zijn. Het kan ook een onderdompeling in verschillende keukens en manieren van leven zijn. Reizigers kunnen de beschikbare opties onderzoeken om zo een passende oplossing te vinden.