Norway 16 Mai 2022

Få online lån til lavere rente og enkle online formaliteter

Trenger du å låne penger raskt, med lave renter? Ønsker du et lån med umiddelbar overføring til bankkontoen din? Du kan lese gjennom guiden vår om personlige lånetilbud i Norge.

Å ta ut lån på nett

I dag finnes det ubegrensede muligheter for å ta opp et lån online. Hovedproblemet med dette er at det er stor forskjell i rentene, noe som ha enorm påvirkning både positivt og negativt for den som søker og tar opp lånet. Forskjellen kan faktisk bli så stor at en finner renter på alt fra to prosent til tredve prosent. Om du er en av de som ikke orker eller klarer å finne den rette informasjonen, så håper vi at vi kan hjelpe deg. Klarer en ikke å finne ut av dette, og er veldig uheldig og tar det første en finner; kan en faktisk få store økonomiske problemer. Vi lager derfor denne artikkelen, for å gjøre det litt lettere for dere som trenger det, før dere søker om lånet dere ønsker. Vi går gjennom de beste leverandørene og hva en bør vite.

Forbrukslån og korttidslån

Kort og enkelt forklart er forbrukslån et lån en kan få uten å stille med sikkerhet i ulike eiendeler. Dette høres jo egentlig veldig fint ut, men dessverre er det mye dyrere renter enn andre lån. Det vanligste forbrukslånet ligger mellom 10 000 og 500 000 kroner. Grunnen for dette er at det er mye mer risikofylt for selve bankene. Her er det viktig å se hvor mye rente de ulike leverandørene tilbyr, fordi det kan være alt fra det minste på rundt fem prosent til det verste på nesten førti prosent på sitt verst. Her er det viktig å huske at jo lenger tid en bruker på å betale forbrukslånet, jo mer må en betale i renter. Dette er ofte en kjapp vei til penger, men kan fort bli et stort problem om en ikke følger nøye med og har kontroll. Men om en trenger penger fort, vet hva en holder på med, så er det en smart løsning. Forbrukslån har en nedre grense på alder mellom 18 og 25. Noen av lånene blir derfor direkte avslått om en har feil alder, er alderen rett derimot har en god kjangs. Statsborgerskap, ofte tre år, er også noe forbrukslån kan se på. For å få det innvilget ser en også ofte på minimumskravet til inntekten din.

Korttidslån er kjappere og ofte enda mindre lån enn forbrukslån. Korttidslån bruker en oftest når en får mindre utgifter man ikke har muligheten til å betale med en gang. Her låner en som oftes mellom 1000 kroner til 5000 eller 10 000 kroner. Dette er ulikt fra bank til bank. Grunnen for at det heter korttidslån er fordi det varer i 30 dager. Ønsker en å ta opp et kortidslån er det lurt å ta kort nedbetalingstid, slik at du klarer å betale det fort tilbake. Aldersgrensen er 16 år, men det er lurt å ha fylt 18 år. Korttidslån kan brukes på hva du enn skulle trenge. Enkelt å greit så har du muligheten til å få et korttidslån og bruke det på hva du vil så får du det innvilget. Men, det er viktig å ikke ta seg vann over hodet.

Sammenligning av 5 leverandører som gir god rente

I Norge finnes det utallig mange leverandører og banker som tilbyr lån med varierende renter. Uavhengig av hva slags lån du ønsker å søke for, vil det alltid finnes noen bedre på markedet. Vi har samlet sammen 5 av de beste leverandørene som kan tilby en trygg rente der kundene alltid er fornøyde.

KlikkLån:

Klikklån er et populært alternativ for de som er på utkikk etter lån med lav rente. Klikklån er etablert i 1975 i et samarbeid med Thorn Norge Finans AS.

  • Lån med rente på kun 9,48% som er et av de laveste på markedet.
  • Tilbyr valgfri avdragstid på opptil 60 måneder
  • Kan maksimalt låne 150.000 kr

Komplett Bank:

Komplett Bank er et annet valg for de som er på utkikk etter lån med lav rente. De har idag over 269 000 kunder i Norden, og har et fokus på å være fremoverlent samt tilby gunstige avtaler.

  • Lån med rente på kun 8,67%
  • Trenger ingen sikkerhet
  • Kan maksimalt låne 500.000 kr

DigiFinans:

Digifinans er et annet alternativ for å få lån uten sikkerhet. De er kjent i Norden som en lånetilbyder som samler sammen ulike tilbud fra forskjellige tilbydere og deretter gir deg det beste tilbudet.

  • Trenger ingen sikkerhet
  • Forholdsvis høy rente på 10,86%

Zmarta:

Tilsvarende til Digifinans er dette et godt alternativ for å få det beste tilbudet fra ulike banker. Zmarta kontakter ulike banker på vegne av deg for å finne det billigste lånet.

  • Beste lånet fra 19 ulike banker
  • Forholdsvis høy rente på 10,86%
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger for å få innvilget lån

UnoFinans:

Unofinans er et av de beste alternativene hvis du er ute etter et raskt lån. Med sine mange samarbeidspartnere vil de hjelpe deg å finne det lånet som passer dine behov best.

  • Kun en søknad men flere tilbud
  • Refinansiere opp til 10 000 000
  • Kan få lån selv om man har betalingsanmerkning
  • Må være min. 25 år

Konklusjon

Med hver sine fordeler ser vi at UnoFinans generelt gir det beste tilbudet. Avhengig av hva slags lån du ønsker vil de andre leverandørene også kunne tilby gode avtaler. Komplett Bank innehar den beste kredibiliteten, mens den billigste leverandøren er KlikkLån. Hvilken leverandør som er best for nøyaktig deg, er veldig individuelt, spesielt ettersom man har bruk for forskjellige typer lån. Et godt råd vil alltid være å undersøke hvilken leverandør som passer best for deg, da man kan finne seg selv med finansielle utfordringer ved feil valg av leverandør. Disse leverandørene er alle gode muligheter og en god start for deg som ønsker å ta opp lån.