31 Mai 2021

Kredietkaart met snelle online aanvraag : Krijg een kredietkaart zonder BKR en lage rente

U heeft een kredietkaart zonder BKR nodig? Heb je die creditcard zo snel mogelijk nodig? Vraag dan nu online een creditcard aan. Blader door onze gids over creditcardaanbiedingen en krijg de creditcardaanbieding die het beste bij u past!

BESTE CREDITKAARTEN ANNO 2021 MET EEN SNELLE EN GEMAKKELIJKE AANMELDPROCEDURE

Anno 2021 is een creditkaart niet meer weg te denken in een gemiddeld huishouden. Veilig, snel en op krediet betalen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Mastercard, Visa en American Express zijn voorbeelden van grote creditkaart maatschappijen die we vandaag de dag allemaal wel kennen.

Wist je dat je veel geld kunt besparen met het kiezen van de juiste creditkaart in jouw persoonlijke situatie? Heb jij bijvoorbeeld recent betalingsproblemen gehad? Reis jij veel? Of gebruik je jouw creditkaart juist heel weinig? Lees dan ons artikel om uit te vinden welke creditkaart het beste voor jou is!

Aanmeldprocedure Creditkaart

De minimale leeftijd om een creditkaart aan te vragen is 18 jaar en vaak is een minimuminkomen nodig. Om een creditkaart aan te vragen worden vaak om de volgende gegevens gevraagd:

  • Persoonlijk gegevens zoals naam, geboortedatum en adres
  • Inkomensgegevens
  • BSN-nummer
  • Kopie identificatiebewijs
  • Kopie inkomensgegevens (loonstrook/werkgeversverklaring)

Ben je student of heb je een onregelmatig inkomen? Dan is ook vaak mogelijk om een creditkaart aan te vragen, met behulp van een borgstelling. Met een borgstelling kan een ander persoon (bijvoorbeeld jouw ouders) borg staan voor de limiet op jouw creditkaart.

Voordelen Creditkaart

Anno 2021 hebben de meeste mensen een creditkaart. De belangrijkste voordelen om een creditkaart te hebben zijn:

Gemakkelijke, snelle en veilig wereldwijde betaling
Verzekerd tegen verlies en diefstal Verzekerd tegen online aankopen (als een product niet geleverd wordt kan jij het geld laten storneren) Het is mogelijk gespreid te betalen Vaak spaar je creditkaart punten bij betaling en kan je deze punten inwisselen voor geld, producten of diensten!

5 beste creditkaarten

In dit artikel gaan we voor jou de 5 beste creditkaartmaatschappijen vergelijken, gebaseerd op prijs, voordelen en mogelijke verborgen kosten:

Mastercard Classic. Wereldwijd te gebruiken kaart met zelf in te stellen limiet en laagste jaarlijkse kosten.

Visa World Card. Ook een wereldwijd te gebruiken kaart met zelf in te stellen limiet.

Mastercard Classic Prepaid. Alle voordelen van Mastercard Classic zónder BKR-toetsing

N26 Debit Mastercard. Geen periodieke kosten, snelle levering én geen BKR-toetsing

Flying Blue American Express creditkaart. Vliegtickets in termijnen betalen en gemakkelijk Miles sparen tijdens het reizen.

1. Mastercard Classic

Met een gunstig jaartarief van 26 euro per jaar, 180 dagen aankoopverzekering en aflevergarantie bij webwinkelaankopen staat de Mastercard Classic absoluut op nummer 1 op onze lijst van beste creditkaarten. Ook wordt de Mastercard Classic over het algemeen wereldwijd geaccepteerd.

Als je veel reist is de Mastercard Classic creditkaart absoluut een goede keuze. Met de Mastercard Classic creditkaart is het namelijk ook mogelijk om aanvullende reisverzekeringen af te sluiten die aansluiten bij jou persoonlijke wensen.

Dankzij zijn uitgebreide aankoopverzekering, mogelijkheid tot gespreid betalen, lage jaarlijkse kosten en aanvullende reisverzekeringen voert deze kaart de lijst aan van de 5 beste creditkaarten! Belangrijk om te vermelden is wel dat er een minimale inkomenseis is, afhankelijk van jouw limiet.

2. Visa World Card

De Visa World Card is in gebruik en kosten te vergelijken met de Mastercard Classic kaart. Je kunt gemakkelijk wereldwijd de kaart gebruiken en vervolgens gespreid betalen. Afhankelijk van jouw limiet wordt er een BKR-toetsing gedaan en geld er een minimale inkomenseis.

Bij zowel de Visa World Card, als de Mastercard Classic kaart, genieten kaarthouders voordelen tijdens het huren van een auto, afsluiten van een verzekering of boeken van een vliegticket. De Visa World Card is met 36,50 euro per jaar iets duurder dan zijn concurrent.

3. Mastercard Classic Prepaid

Wil je alle voordelen van de Mastercard Classic, zonder BKR-toetsing en je eigen limiet bepalen? Kies dan voor de Mastercard Classic Prepaid.

Met een jaarlijkse bijdrage van 17,50 euro, geen BKR-toetsing, gemakkelijk zelf geld storten en tóch de goede service van ICS genieten is dit absoluut 1 van de beste 5 creditkaarten van dit moment.

Of de voordelen van een prepaid creditkaart (geen BKR-toetsing en zelf je bestedingsruimte bepalen) opwegen tegen de nadelen (geen hoge limiet hebben en niet mogelijk om gespreid te betalen) hangt uiteraard af van jouw persoonlijke situatie. Als je voor een voordelige en wereldwijd te gebruiken creditkaart wilt kiezen, is de Mastercard Classic Prepaid absoluut de beste optie voor jou!

4. N26 Debit Mastercard

Als je op zoekt bent naar een voordelige prepaid creditkaart zónder BKR-toetsing die snel geleverd wordt, is de N26 Debit Mastercard absoluut de beste creditkaart voor jou! Met een spoedverzending van 48 uur heb jij de N26 binnen 2 dagen gegarandeerd in huis.

De N26 Debit Mastercard is gemakkelijk online aan te vragen bij een betaalrekening en er zitten geen periodieke kosten aan vast. Ook kan je gemakkelijk en snel opwaarderen met iDEAL!

5. Flying Blue American Express creditkaart

Als je veel vliegt, voornamelijk met de luchtvaartmaatschappijen KLM en Air France, kan een Flying Blue American Express creditkaart een interessante optie zijn. Zo kan je een KLM- of Air France ticket, zonder extra kosten, in 3 termijnen betalen.

Bij gebruik van je Flying Blue creditkaart spaar je gemakkelijk en snel ‘Miles’. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je een auto huurt, hotel boekt of gewoon boodschappen doet. Heb jij altijd al eens businessclass willen reizen? Dan kan je met je Flying Blue Miles gemakkelijk een upgrade boeken!

Een Flying Blue kaart is niet goedkoop. De voordeligste variant is de entry kaart met 35 euro per jaar, waarbij de duurste ‘Platinum Kaart’ 600 euro per jaar kost.

Conclusie

Zoals je kunt zien is de beste creditkaart afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Als je een vast inkomen geniet en voor de meest voordelige en allround creditkaart wilt gaan, kies dan voor de Mastercard Classic voor 26 euro per jaar.

Als je liever voor een prepaid kaart gaat, kan je het beste voor de Mastercard Classic Prepaid kiezen. Wanneer je echter snél en laagdrempelig van een creditkaart gebruik wil maken, is de N26 Debit Mastercard de beste keuze voor jou.

Voor de globetrotters die veel met KLM vliegen kan het interessant zijn om voor een Flying Blue American Express kaart te kiezen. Zo kan je bij veel gebruik gemakkelijk een upgrade scoren voor jou volgende vliegreis of goedkoop een hotel boeken!